-

Étkezési díj tartozás

Forums: 

etkezes-tmbVáltoznak az E-menza tartozásra vonatkozó beállításai.

 

 

2021. szeptember hónapban az E-menza rendszerben módosul a tartozási korlát összeghatára és a maximális kifizetetlen napok száma. A változtatás célja az étkezési díj tartozások csökkentése.

- A tartozási korlát összege 30 000 Ft–ról 15 000 Ft-ra csökken.
- A lejárt, kifizetetlen napok száma 20 napról 10 napra változik.

Tehát 15 000 Ft-nál nagyobb tartozás esetén nem tudnak új étkezést megrendelni. Továbbá a tartozás összegétől függetlenül nem tudnak étkezést megrendelni akkor sem, ha a tartozás 10-nél több nap étkezési díjából adódik össze (vagyis több mint 10 kifizetetlen nap van).

Emiatt kérjük, hogy esetleges étkezési tartozásukat mielőbb rendezzék, hogy a gyermek étkezése folyamatosan biztosított legyen.

Amennyiben tartozás miatt nem engedi a rendszer az étkezés megrendelését, akkor

- a gyermek adatlapján bankkártyás fizetéssel azonnal kiegyenlíthető a fennálló tartozás, utána már étkezést is lehet rendelni;
- átutalással is lehet rendezni a tartozást, de annak átfutási ideje több napot is igénybe vehet az utalás időpontjától függően, és amíg az összeg nem kerül bevezetésre a rendszerbe, addig nem lehet étkezést rendelni.

A megrendelt étkezés kifizetésére továbbra is több lehetőség áll rendelkezésére, amit a megrendeléskor lehet kiválasztani: bankkártyás fizetés, átutalás és csoportos beszedési megbízás.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!