-

Covid-19 védőoltás - Frissítve

Forums: 

titkarsag0-tmbTájékoztató a 12 év feletti tanulók iskolai oltásáról

 

 

Az alább olvasható oltási időpontokat frissítettük! (Utolsó frissítés: 2021. aug. 23.)
 

Tisztelt Szülő!

Közeledik az iskolakezdés, amelyre ezúttal is még a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében készülünk, hiszen a vírus még itt van és sajnos nem zárható ki egy negyedik hullám sem. Az a szülő, aki az iskolakezdésig szeretné beoltatni gyermekét, internetes regisztrációval (www.vakcinainfo.gov.hu), majd az internetes időpontfoglalón (www.eesz.gov.hu) keresztül megteheti.

Emellett az iskolákban is lehetővé tesszük az oltást, ha az internes regisztráció és időpontfoglalás bármilyen oknál fogva akadályba ütközik.

A XI. kerületi köznevelési intézményekben a következő napokon fog sorra kerülni a 12-18 év közötti korosztály oltása:
    • 2021. augusztus 30.
    • 2021. szeptember 2.

Az oltás Pfizer-vakcinával történik.
Az iskolai oltásra a 12 év feletti (még oltatlan) diák jogosult.

Kérjük, hogy amennyiben az Ön gyermeke még nem kapott oltást, és azt szeretné, hogy azt az iskolában kapja meg, akkor ezt az igényét a jelentkezési lap (mely egyben regisztrációs lapként is szolgál) kitöltésével 2021. augusztus 25-ig jelezze vissza a titkarsagpetofi.dbtk.hu e-mail címre.

Amennyiben nem kíván élni gyermeke számára a felkínált oltakozási lehetőséggel, vagy gyermeke egyéb módon már beoltásra került, akkor kérjük, hogy ennek tényét is szíveskedjen a jelentkezési lap megfelelő kitöltése útján jelezni 2021. augusztus 25-ig a titkarsagpetofi.dbtk.hu e-mail címen.

Az oltásra jelentkező tanulók létszámának összesítése után, külön tájékoztatást fog arról kapni, hogy az Ön gyermeke pontosan mikor és hol kapja meg az oltást. A jelentkezők számától függően az oltás helyszíne lehet az iskola, ahol a gyermek tanul vagy egy másik közeli iskola is.

Fontos, hogy a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot minden érintett tanuló hozza magával az oltás helyszínére.

Bízunk benne, hogy közösen, összefogva sikerül zökkenőmentesen lebonyolítani az oltási kampányt, és a tanulók minél nagyobb arányban vesznek majd részt benne. Kérem, járuljanak hozzá az oltási kampány sikeréhez, mindannyiunk érdeke, hogy az oktatást minél biztonságosabb körülmények között szervezhessük meg.

Tisztelettel:
Iskolavezetés